Het productaanbod van Eucerin

De huid is het belangrijkste orgaan van ons lichaam aangezien ze ons beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom investeert Eucerin al meer dan 100 jaar in onderzoek naar producten die kunnen bijdragen aan een gezonde en mooie huid. Eucerin erkent dat elke huid anders is en blootgesteld wordt aan andere factoren. Op die manier zijn ze ervan overtuigd dat ook elke huid een andere verzorging kan gebruiken. Eucerin biedt producten specifiek voor gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en mannenverzorging.

Wat betreft de gezichtsverzorging zijn er heel wat productengamma’s beschikbaar. Zo zijn er ten eerste een aantal anti-agingsseries beschikbaar. Terwijl Q10 bijvoorbeeld vooral de eerste tekenen van veroudering tegen gaat bij een gevoelige huid, probeert de Hyaluron-Filler vooral in te werken op de diepste rimpels door ze op te vullen met hyaluronzuur. Indien je last hebt van een droge tot zeer droge huid, is het belangrijk om deze voldoende te hydrateren en verzachten. Dat kan bijvoorbeeld aan de hand van het AtopiControl gamma, wat ook perfect kan gebruikt worden in geval van eczeem. Mensen met een gevoelige huid kunnen het best gaan voor de producten van DermatoCLEAN of AQUAporin Active, die de huid zuiveren en hydrateren. Dat laatste gamma bevat de actieve stof gluco-glycerol, wat de huid uiterst hydrateert tot in de diepste lagen van de opperhuid. Is je huid beschadigd door hyperpigmentatie? Dan kan je het best gebruikmaken van het Even Brighter gamma, wat de melanineproductie vermindert en zo ouderdomsvlekken en sproeten ook kan doen verminderen. Ten slotte kan je in het geval van acne opteren voor de DermoPurifyer serie, die de huid zo diep als mogelijk reinigt en zo acné bestrijdt.

Naast gezichtsverzorging zijn er ook heel wat Eucerinproducten beschikbaar die helpen het lichaam te verzorgen. In geval van een gedehydrateerde huid kan er bijvoorbeeld geopteerd worden voor AQUAporin producten die het eigen hydratatienetwerk stimuleren en zo een stralende en soepele huid creëren. Aquaphor is dan weer ideaal om de beschadigde huid te herstellen, bijvoorbeeld bij scheuren, barsten, huidirritaties of zonnebrand. Heb je eerder een gevoelige huid? Dan zijn de pH5 producten geschikt aangezien ze je huid de hele dag gereinigd en gehydrateerd houden. Dat gamma baseert zich namelijk op de voortreffelijke Enzyme Protection technologie die het natuurlijke immuunsysteem versterkt en de cel vernieuwing van de huid stimuleert. In geval van atopische dermatitis kan AtopiControl een oplossing bieden om de huid te herstellen. Deze producten hydrateren de huid immers opnieuw en maken hem flexibeler.

Verder heeft Eucerin ook een volledig gamma aan zonneproducten te bieden die de huid noodzakelijkerwijs beschermen tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. Daarnaast kunnen ook mannen baat hebben bij het gebruiken van Eucerin, aangezien er productenseries bestaan die perfect zijn aangepast aan mannenhuiden. Zo zullen de Men producten de huid na het scheren uiterst goed verzorgen en de irritaties verlichten. Ten slotte kan Eucerin ook bijdragen een gezonde hoofdhuid. Op die manier heeft het een heel gamma gecreëerd, DermoCapillaire, met shampoos voor verschillende aandoeningen en speciale hoofdhuidbehandelingen.