Eucerin

Hoor je langs alle kanten dat het “oh zo belangrijk” is om je huid goed te verzorgen maar weet je eigenlijk niet waarom? Lees dan verder om het belang van een goede huidverzorging te ontdekken. Het grootste orgaan van ons lichaam is de huid. Deze vormt een essentiële beschermlaag voor ons lichaam, waardoor het heel belangrijk is om de huid goed te verzorgen. Dagdagelijks worden we blootgesteld aan tal van stoffen die de huid vervuilen, zoals zweet en make up. Onze huid beschermt ons tegen die stoffen en andere invloeden van buitenaf (zoals UV stralen, verwondingen, pijnprikkels, infecties, kou, hitte, verlies van vocht etc.). Daarnaast doodt ze ook ziektekiemen en slaat ze voedingsstoffen op. Net daarom is het belangrijk om de huid voldoende te reinigen om zo acne, puistjes, jeuk, huiduitslag of huidaandoeningen te voorkomen.

Omwille van het grote belang van onze huid, is het cruciaal deze te leren kennen en te verzorgen met de juiste producten. Daarom doet Eucerin al 100 jaar onderzoek naar baanbrekende innovaties in zijn huidverzorgingsformules om zo een mooiere en gezondere huid te bekomen. Dankzij zijn breed aanbod aan dermatologische producten, kan Eucerin producten aan de behoeften van elk huidtype beantwoorden. Eucerin kan je in een online apotheek kopen. Eucerin erkent immers dat elk huidtype anders is en blootgesteld wordt aan andere factoren. Zo bestaan er verschillende huidtypes die eerder droog, normaal, vettig of een combinatie van ze allemaal kunnen zijn. Daarnaast kunnen er zowel interne (hormonen, emoties, ziektes) als externe (klimaat, stoffen in ontschminkers, dieet) factoren optreden die de huid beïnvloeden en problemen kunnen veroorzaken. Net daarom investeert Eucerin al jarenlang in onderzoek naar hoe de huid functioneert, verandert en reageert, en hoe dit vertaald kan worden in effectieve huidproducten. Het vinden van veilige en doeltreffende bestanddelen voor zijn producten, zodanig dat de gezondheid van de huid beschermd en behouden wordt, ligt aan de basis van Eucerins onderzoek. Op basis van je huidtype, kan je in het Eucerin gamma de producten kiezen die het meest geschikt zijn om je huid te doen stralen.

Vandaag de dag wordt Eucerin erkend als een van de meest betrouwbare huidverzorgingsproducten ter wereld. Ook dermatologen raden Eucerin aan voor een goede verzorging van de huid. Niet alleen herstellen en behouden de producten een gezonde huid, maar ze geven je ook het vertrouwen dat gepaard gaat met een stralende huid.

Eucerin blijft steeds gefocust op de huid, probeert huidstructuren en -functies beter te begrijpen om zo te komen tot nog effectievere producten. Door samen te werken met dermatologen en vergevorderde technologische expertise, maakt Eucerin het mogelijk om betrouwbare en zeer effectieve producten te lanceren die gebaseerd zijn op de hoogste dermatologische standaarden.